Gratis offerte

Zwart dompelen of spuiten?

Dat is een veelgehoorde vraag, vooral als het gaat om ons Zweeds rabat en onze tuinschermen.

Zwart dompelen of spuiten?

Dompelen

Bij het dompelen worden de pakketten volledig ondergedompeld in een bak met waterdunne dompelvloeistof. Na een tijdje worden de pakketten schuin geplaatst, zodat het overtollige vloeistof kan wegvloeien. Hoewel deze methode kosteneffectief is, zijn er vaak strepen zichtbaar op de planken.

Spuiten

Bij het spuiten worden de planken één voor één gespoten, meestal in speciale spuitkarren. Het gebruik van dikke verf kan echter problemen veroorzaken, zoals ongelijkmatige dekking. Het is ook belangrijk om te voorkomen dat zaagsel op het hout blijft liggen, omdat de verf er niet goed onder kan komen. Deze methode is duurder, maar zorgt voor een egaler resultaat.

Schutting Kampioen - Projecten - Hout beton schutting montage 21 planks zwart piramide - 1

Borstelbeitsmethode

Bij Schutting Kampioen kiezen we ervoor om onze zwarte producten uitsluitend te behandelen met de borstelbeitsmachine. Hierbij worden de planken geborsteld en gebeitst in één handeling, met behulp van een filtersysteem om zaagsel te scheiden. Deze methode is betaalbaarder en levert de hoogst mogelijke kwaliteit op, terwijl de natuurlijke houtnerf behouden blijft. Wij zweren bij deze methode van behandeling.

Zwart dompelen of spuiten?

Offerte binnen 5 minuten, De schutting niet veel later

Gratis offerte
Offerte aanvragen
Medewerker

Heb je hulp nodig of een vraag?

Bezoek onze contactpagina of bereik ons via de volgende contactmogelijkheden

1
Kendy Reactie binnen één werkdag
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.