Gratis offerte

Schuttingkeuze vereenvoudigd

Van verticale en horizontale panelen tot verschillende paalopties, kies uit diverse houtsoorten en plankopties voor een perfecte aanvulling op jouw buitenruimte. Ben je eruit? Vraag een offerte aan en ontvang deze binnen 5 minuten!

Schuttingkeuze vereenvoudigd

Verticale
panelen

Met onze verticale panelen komt er een luchtig gevoel in de tuin. Doordat ze naadloos aansluiten op de palen, ontstaat er een samenhangend geheel. Kies voor verticaal tuinieren om de ruimte optimaal te benutten. Bomen planten zorgt voor een compleet verticaal effect.

Horizontale
panelen

Met horizontale panelen ontstaat een uitgestrekte ruimte waar de afscheiding duidelijk zichtbaar is door de verbindingspalen die haaks op de panelen staan. Houd er rekening mee dat deze panelen klimbaar kunnen zijn voor ongenode gasten.

Houtkeuze
Douglas, Grenen of toch..?

Welke eigenschappen zijn voor jou het belangrijkst? Of het nu gaat om natuurlijke schoonheid, betaalbaarheid of duurzaamheid, de juiste houtsoort kan jouw schutting perfect aanvullen.

Grenen

Betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Minder duurzaam en gevoeliger voor rot.

Douglas

Natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen rot. Neigt naar vergrijzing na verloop van tijd.

Hardhout

Uitzonderlijke duurzaamheid en luxueuze uitstraling. Hogere kosten en kan moeilijker te bewerken zijn.

Nobifix

Duurzaam en weerbestendig duur unieke behandelmethode. Mogelijk hogere kosten.

Grenen zwart

Diepe, rijke kleur voor een eigentijdse uitstraling van grenenhout. Kan gevoelig zijn voor weersinvloeden.

Antraciete, witte of toch grijze betonnen palen?

Door de kleur en afwerking van je betonnen palen aan te passen, kun je jouw schutting helemaal naar jouw smaak stylen. Kies voor een moderne uitstraling met antraciet, wit of grijs beton. Personaliseer je schutting verder door te kiezen voor een vlakke of piramidepaal.

Vlakke of piramide palen?

Bij het kiezen van betonnen palen voor je schutting heb je twee opties: de platte en de piramidevormige palen. De platte geven een moderne uitstraling, terwijl de piramidevormige meer traditioneel ogen. Bij het aanvragen van de offerte krijg je meteen een voorbeeld te zien van hoe jouw nieuwe schutting eruit komt te zien. Handig toch?

Schutting Kampioen - Projecten - Hout beton schutting montage 21 planks zwart piramide - 1

Daarom een schutting
van Schutting Kampioen

Met 19 planken krijg je een subtiele textuur, ideaal voor een evenwichtige look. Kies voor 21 planken voor een robuustere uitstraling en een sterke visuele impact. Ga voor 23 planken als je maximale privacy en een weelderige uitstraling wilt. De juiste hoeveelheid planken geeft jouw schutting de gewenste stijl en functionaliteit. Welke uitstraling past bij jouw tuin? De keuze is aan jou!

Offerte binnen 5 minuten, De schutting niet veel later

Gratis offerte
Offerte aanvragen
Medewerker

Heb je hulp nodig of een vraag?

Bezoek onze contactpagina of bereik ons via de volgende contactmogelijkheden

1
Kendy Reactie binnen één werkdag
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.