Gratis offerte

Hoe duurzaam zijn redwood schuttingen?

Redwood, afkomstig van de majestueuze kustsequoia’s in Noord-Californië, staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Als favoriete keuze voor verschillende constructies, waaronder schuttingen en terrassen, belichaamt redwood kracht en veelzijdigheid, gewaardeerd door vakmensen wereldwijd.

Hoe duurzaam zijn redwood schuttingen?

De unieke eigenschappen van Redwood

Redwood staat bekend om zijn natuurlijke duurzaamheid dankzij zijn hoge oliegehalte en natuurlijke afweer tegen insecten en rot, wat resulteert in schuttingen die jarenlang meegaan zonder veel onderhoud.

Weerbestendigheid

Vanwege zijn natuurlijke weerstand tegen vocht en schimmel gedijt redwood goed in vochtige omgevingen en is het bestand tegen barre weersomstandigheden.

Esthetische Kwaliteit

Redwood heeft een prachtige natuurlijke kleur en een unieke, fijne nerfstructuur die bijdraagt aan zijn esthetische aantrekkingskracht, waardoor het een favoriete keuze is voor landschapsarchitectuur en buitendecoratie.

Milieuvriendelijkheid

Redwood wordt beschouwd als een milieuvriendelijke keuze omdat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en van nature hernieuwbaar is. Het gebruik van redwood helpt bij het behoud van bossen en ecosystemen.

Schutting Kampioen - Projecten - Hout beton redwood schutting montage piramide 21 planks redclass wood bovenzijde 1

Levensduur en Onderhoud

Met een gemiddelde levensduur van 30 tot 50 jaar, vereisen redwood schuttingen minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken en periodieke behandelingen helpen de levensduur te verlengen.

Schutting Kampioen - Algemeen - Schutting montage hout beton schuttingen grenen douglas hardhout projectbouw - 136

Daarom een Redwood schutting
van Schutting Kampioen

Met 19 planken krijg je een subtiele textuur, ideaal voor een evenwichtige look. Kies voor 21 planken voor een robuustere uitstraling en een sterke visuele impact. Ga voor 23 planken als je maximale privacy en een weelderige uitstraling wilt. De juiste hoeveelheid planken geeft jouw schutting de gewenste stijl en functionaliteit. Welke uitstraling past bij jouw tuin? De keuze is aan jou!

Offerte binnen 5 minuten, De schutting niet veel later

Gratis offerte
Offerte aanvragen
Medewerker

Heb je hulp nodig of een vraag?

Bezoek onze contactpagina of bereik ons via de volgende contactmogelijkheden

1
Kendy Reactie binnen één werkdag
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje.