Plaatsen jullie door heel Nederland?

Antwoord: Ja wij plaatsen door heel Nederland.

Vraag: Komen jullie vooraf inmeten?

Antwoord: In de meeste gevallen is het niet noodzakelijk dat wij de schutting vooraf komen inmeten. Wij nemen altijd genoeg materialen mee om de schutting te kunnen maken (binnen 2 meter). Na plaatsing meten wij de schutting na. Indien er verkeerd gemeten is passen wij dit aan op de factuur.

Vraag: Is er bij jullie een aanbetaling vereist?

Antwoord: In de meeste gevallen is er geen aanbetaling vereist. Bij maatwerk of exclusievere schuttingen vragen wij altijd een aanbetaling van 50%

Vraag: Moet ik aanwezig zijn op de dag van plaatsing?

Antwoord: Ja, de eerste werkzaamheden bestaan uit het uitzetten van de lijn van de schutting. Samen met de bouwploeg bekijkt men dan waar de schutting moet komen te staan en op welke hoogte. Als er gaandeweg nog vragen zijn omtrent het plaatsen van de schutting is het fijn als er een aanspreekpunt is.

Vraag: Verwijderen jullie de oude schutting of moeten wij dit zelf doen?

Antwoord: Wij plaatsen alleen de nieuwe schutting, de grond dient bouwrijp te zijn als wij de schutting komen plaatsen. Tenzij anders besproken met Schutting Kampioen.

Vraag: Komen jullie de materialen vooraf leveren?

Antwoord: Nee wij komen de materialen niet vooraf leveren, wij nemen de materialen mee op de dag van plaatsing.

Vraag: Wij hebben geen achterom, kunnen jullie door de woning heen met de materialen?

Antwoord: Dit is in iedere situatie verschillend. Graag vooraf contact op te nemen om de dit te beoordelen. We willen niet voor verrassingen komen te staan op de dag van plaatsing.

Vraag: Wanneer moet er worden betaald?

Antwoord: Na plaatsing moet er direct worden afgerekend bij de bouwploeg. U kunt veilig betalen via ideal, of per bankoverschrijving. Daarnaast is het mogelijk om contant af te rekenen.

Vraag: Kan ik via een bouwdepot betalen?

Antwoord: Ja dat is mogelijk, u dient dit wel vooraf te melden.

Vraag: Zit er garantie op de schutting?

Antwoord: Ja u heeft 5 jaar garantie op houtrot, en 10 jaar op betonrot.